نقد و بررسی
دال عدس (عدس قرمز)دال عدس رنگ نارنجی دارد و سرشار از بتاکاروتن پیشساز ویتامین A است و مصرف این غذا سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای قوه بینایی مفید است.
در طب سنتی، عدس قرمز یا دال عدس طبع گرم و خشک دارد. به افراد با طبع گرم، توصیه می شود در هنگام پخت آن، از روغن کنجد، روغن بادام یا سرکه استفاده کنند. همچنین پختن دال عدس همراه با گوشت، می تواند طبع آن را تعدیل کند. علاوه بر این ها، به کار بردن سبزی های معطر مثل مرزه، پونه، گلپر و حتی زعفران همراه با دال عدس توصیه می شود.
0دیدگاه